NYE TIDER i Filmklubben Thy

I den kommende sæson vil der indtræffe en række forandringer i Filmklubben Thy. Der vil blive introduceret nye og spændende tiltag, men én ting står dog urokkeligt fast ved det gamle: vi fortsætter med at præsentere 12 kanongode kvalitetsfilm på vort årlige program til en fordelagtig medlemspris.

Medlemsregistrering og betaling af medlemsskab:

Vi indfører tilmelding via vores hjemmeside (adresse nederst på siden), hvor man skriver sit navn, adresse (så vi fortsat kan sende medlemsbladet pr post) og e-mailadresse, således at vi kan bekræfte tilmeldingen og eventuelt sende nyhedsbreve.

Vi afskaffer girokortene og introducerer betaling via bankoverførsel til Sparekassen Thy. Kontonummer: 9090 0503292300.

Mere udførligt herom på hjemmesiden og i den mail du får tilsendt ved tilmelding.

Kontingent: 400 kr.

Som noget nyt tilbyder vi studenterrabat på 50 kr til unge skolesøgende, som kan nøjes med at indbetale 350 kr mod forevisning af studiekort til første forevisning, hvor medlemskort udstedes.

Gæstekort: er ikke muligt, da adgang til filmforestillingerne er forbeholdt filmklubmedlemmer.

Gavekort: som noget nyt lancerer vi gavekort til et medlemskab. Man kan enten få udleveret et gavekort i Kino eller rekvirere et via de elektroniske medier og derefter tilmelde på vanlig vis. Så hvis du ikke ved, hvad du skal give i (fødselsdags)gave, så er hermed en god ide!

Elektroniske medier:

På filmklubbens hjemmeside kan du læse anmeldelser om filmrepertoiret, se trailers og læse om, hvordan du melder dig ind i Filmklubben Thy.

Vi har oprettet en ny facebookside, hvor vi nemt kan opnå kontakt indbyrdes. Man kan ”like” Filmklubben og dele vores opslag, således at endnu flere lægger mærke til os og får lyst til at melde sig ind i klubben. Man kan også foreslå nye film til næste sæson, osv.

Endelig figurerer vores begivenheder også på http://www.thy360.dk/

Medlemsbladet: får et nyt layout med kortere anmeldelser og større, mere tydelige billeder i farver.

NYE TIDER: bemærk at tidspunkterne for filmforevisningerne er rykket 15 min. frem, således at første forestilling begynder kl. 16.15 og anden forestilling begynder kl. 18.30. Dette sker af hensyn til samarbejdet med Kino.

Ny bestyrelse: vi hilser den ny kasserer, Henning Krogsgaard Nielsen, velkommen i bestyrelsen og benytter lejligheden til at sige mange tak til (afgående) Ib Lydholm, som har gjort et kæmpearbejde i mange år for Filmklubben, både som kasserer og som skribent af mange velskrevne filmanmeldelser. Heldigvis fortsætter Ib Lydholm som suppleant for bestyrelsen.

Bestyrelsen:

Gunner Roed (formand, tlf. 97985023), Henning Krogsgaard Nielsen (kasserer), Birthe Eisum (redaktør), Lone Hust, Lisbeth Isaksen, Elisabet Marholt, Jørgen Vestergaard.

Adresse på filmklubbens hjemmeside: http://www.filmklubben-thy.dk

Facebookside: https://www.facebook.com/filmklubbenthy