Foreningen Filmklubben Thy er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger som medlem og tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger.
Filmklubben Thy behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

 1. Hvornår indsamler og anvender foreningen dine personoplysninger?
  Filmklubben Thy indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
  Når du tilmelder dig som medlem af Filmklubben Thy indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab.
  I denne forbindelse indsamler vi alene følgende nødvendige oplysninger om dig: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
  Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket.
  Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig.
 2. Hvornår videregiver Filmklubben Thy dine personoplysninger?
  Foreningen Filmklubben Thy videregiver IKKE medlemmernes personoplysninger til uvedkommende personer!
 3. Hvordan beskytter foreningen dine personoplysninger?
  Foreningen Filmklubben Thy har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
  I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå foreningens sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.
  Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 4. Hvilke rettigheder har du?
  Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Filmklubben Thy behandler om dig, kan du rette
  henvendelse til admin@filmklubben-thy.dk eller telefonnummer 97 98 50 23.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Filmklubben Thy behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger.

 1. Hvor længe opbevarer foreningen dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse
  Hos Filmklubben Thy gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab).
 2. Henvendelser og spørgsmål
  Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:
  (Filmklubben Thy, v/Gunner Roed, 97 98 50 23)

Bestyrelsen, 2019